Text Size
donderdag 19 oktober 2017
De winkelwagen is leeg

Voorwaarden

 Privacy
We hechten grote waarde aan privacy en gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Persoonlijke gegevens, inclusief uw e-mailadres worden niet verstrekt aan derden, zonder uw toestemming.
 
Betaling
Zodra het geld door u overgemaakt is, krijgt u een bevestigingsmail van ons en wordt het product naar u verstuurd.
 
Levertijd
Wij leveren direct na ontvangst van de betaling. Mocht een produkt echter niet in voorraad zijn dan informeren wij u daarover en dan is de levertijd tussen de 2 en 6 dagen, voor alles wat op de site staat.

TNT, DPD koerier verzorgen de levering voor ons en zij bezorgen de bestelling overdag op een door u opgegeven adres (dit kan ook het adres zijn van het bedrijf waar u werkt of van familie) Wij zullen per email contact met u opnemen om de bezorgdatum aan u door te geven. Wij hanteren een standaard verzendtarief van 3,90 € dit is incl. de administratieve handelingen. Boven de  80 euro berekenen wij geen verzendkosten.
 
Voor opdrachten geldt, dat de levertijd in overleg met u afgesproken wordt.
 
Schade
Let er goed op dat u de verpakking van het product controleert. Als u vermoedt dat er schade is doordat de verpakking erg beschadigd is, weiger dan om die reden de zending. Wij bekijken dan of het product beschadigd is en zenden het opnieuw toe als dit niet zo is. Mocht het wel beschadigd zijn dan krijgt u uiteraard uw geld terug.
Dit geldt alleen, voor de door ons verpakte producten!
 
Bezorgkosten
Gratis: ophalen na afspraak is gratis.
€ 3,90: voor de volledige afwikkeling, administratief en verzending

Geen verzendkosten boven de € 80,00 

 
Alle prijzen zijn inclusief de verpakkingskosten.
Bij een bestelling boven de €80,00 vervallen de bezorgkosten.
 
Als u iets snel wilt hebben overleg dit met ons we kijken wat er mogelijk is, het kan zijn dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Dit geldt ook voor producten die naar landen buiten Nederland verstuurd worden.
 
Overig
Alle genoemde prijzen op deze site zijn onder voorbehoud van typefouten. En er kunnen zaken voorkomen die niet te voorzien zijn. Wij denken dat in goed overleg veel mogelijk is!

 

Marktplaats Sowelu

Dog